Πάσχα στην Άνδρο και το Micra Angia Boutique Hotel!

Ο χειμώνας έχει προ πολλού αποχωρήσει κι έχουμε ήδη μπει σε ανοιξιάτικη διάθεση με τα δέντρα ν’ ανθίζουν και τον ήλιο να γίνεται όλο και πιο έντονος. Τίποτα όμως δεν σηματοδοτεί καλύτερα την άνοιξη από το Πάσχα και τις μυρωδιές από τα τσουρέκια, τα κουλουράκια, τη μαστίχα και το μαχλεπι που αιωρούνται παντού στην ατμόσφαιρα κάθε χρόνο αυτή την περίοδο. Και φυσικά, το Πάσχα δεν μπορεί παρά να μας θυμίζει ότι ο καλύτερος προορισμός είναι η Άνδρος όπου όλοι ακολουθούν με λεπτομέρεια τα έθιμα μετρώντας ανάποδα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Όλοι στο Micra Anglia Boutique Hotel αγαπάμε την περίοδο του Πάσχα γιατί κάνει την καρδιά μας να πλημμυρίζει, πέρα από θρησκευτική κατάνυξη, έντονα συναισθήματα από χρώματα κι αρώματα της άνοιξης. Ας δούμε τώρα πως θα περάσετε το Πάσχα στην Άνδρο και το Micra Anglia Boutique Hotel!

 

Η Άνδρος, το νησί των καπεταναίων με τα σπάνια αρχοντικά, με την πλούσια βλάστηση, τις πηγές και τις εκπληκτικές παραλίες φημίζεται για την ησυχία και τη γαλήνη του. Κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, όμως, μεταμορφώνεται καθώς γίνεται πόλος έλξης πολλών επισκεπτών που θέλουν να βιώσουν ένα αυθεντικό Πάσχα. Στο Micra Anglia Boutique Hotel βάφουμε παραδοσιακά κόκκινα αυγά τη Μ. Τετάρτη, ενώ την Μ. Πέμπτη ζυμώνουμε μυρωδάτα τσουρέκια και παραδοσιακά Λαζαράκια, τα κουλούρια που συμβολίζουν την επικείμενη Ανάσταση του Κυρίου. Την Μ. Παρασκευή, κατευθυνόμαστε όλοι στην κεντρική πλατεία της Χώρας, την πλατεία Καΐρη, όπου συναντιούνται οι επιτάφιοι των τριών μεγαλύτερων ενοριών με χιλιάδες πιστούς στο διάβα τους να ψέλνουν τα εγκώμια της Μ. Παρασκευής. Η Ανάσταση το βράδυ του Μ. Σαββάτου είναι ιδιαίτερα θορυβώδης με τα πυροτεχνήματα και τα μάσκουλα να βροντούν προς κάθε κατεύθυνση. Την Κυριακή του Πάσχα, ετοιμαστείτε για ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες που δεν θα συναντήσετε παρά μόνο στην Άνδρο.

 

Στο Micra Anglia Boutique Hotel στηρίζουμε με πάθος τη μοναδικότητα του ανδριώτικου Πάσχα κι ετοιμάζουμε για τους επισκέπτες μας την πιο νόστιμη μαγειρίτσα και τον παραδοσιακό λαμπριάτη, αρνί γεμιστό με αρωματικά χόρτα, τυριά και αυγά, ψημένο παραδοσιακά σε ξυλόφουρνο. Θα μπορέσετε επίσης να δοκιμάσετε τα φημισμένα αμυγδαλωτά Άνδρου και τα γλυκά του κουταλιού και να γίνετε αυτόπτες μάρτυρες της ατμόσφαιρας που καθιστά την Άνδρο και το Micra Anglia Boutique Hotel τον απόλυτο προορισμό για τις πασχαλινές σας διακοπές. Μη χάσετε την εμπειρία του Πάσχα στην Άνδρο και το Micra Anglia Boutique Hotel και για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.micra-anglia.gr.

admin